Romantisk hotelovernatning med søndagsbrunch på Bernstorff Slot

Er I kørt fast i den rutineprægede hverdag, så kan det være opløftende med en romantisk hotelovernatning, hvor I kan forkæle jer selv og pleje parforholdet. I kan fx vælge en hotelovernatning på Bernstorff Slot, som ligger på Jægersborg Allé i Gentofte.

Sådan bestiller I en romantisk weekend på slottet

I kan bestille en hotelovernatning på det smukke Bernstorff Slot via hjemmesiden. Her finder I mere information om priser på værelser samt mulighed for at spise en lækker restaurantmiddag samt få serveret en overdådig søndagsbrunch. Når I alligevel er på nettet for at reservere jeres romantiske ophold, så kan I samtidig finde smart modetøj til børnene hos https://kidsbrandstore.dk/ til favorable priser. Send ungerne af sted på weekend hos bedsteforældrene eller andre i omgangskredsen, som kan tage sig godt af dem, imens I er væk.

Slot med lang historie og meget charme

Det skønne Bernstorff Slot blev opført i perioden 1759-1765. Det blev oprindeligt bygget til udenrigsminister J.H.E. Bernstorff, men det fungerede senere hen også som Christian VIIIs sommerresidens. Hans hustru fik anlagt parken. Slottet fungerer i dag primært som kursus- og konferencecenter, men har også et hotel med 23 skønne værelser med masser af stil og elegance og moderne komfort. Værelserne er placeret i Kavalergården og Hushovmesterboligen. Tager i bilen med, så er der gratis parkering for hotellets gæster. Her vil I nyde at tilbringe weekenden i fred og ro. Får I lyst til at gå en tur, så er den vidunderlige Bernstorff Slotshave – også kaldet Bernstorff Parken – fantastisk at gå rundt i.

Lækker gastronomisk oplevelse

I kan bestille bord i en af hotellets restauranter og spise en romantisk middag for to. Menukortet byder på spændende gastronomiske oplevelser, og maden er fremstillet af friske og økologiske råvarer. Er I trætte af mikroovnsmad og hurtige løsninger i hverdagen, så vil I sætte ekstra meget pris på de skønne retter, som er lavet fra bunden af. Nyd dertil vine i høj kvalitet. Spis middag i smukke og charmerende historiske omgivelser med højt til loftet. Her har I god tid til hinanden. Gå en romantisk aftentur hånd i hånd i parken eller træk jer tilbage på jeres hotelværelse.

Overdådig søndagsbrunch i naturskønne omgivelser

Vågn op i smukke og naturskønne omgivelser og få serveret en overdådig søndagsbrunch med alt, hvad hjertet begærer af lækkerier lige fra røræg og pølser, til lakse carpaccio, lammedeller, ost, frugt og friskbagt brød m.m. Dertil serveres kaffe, te, juice og et glas bobler. Her er der god tid til at spise morgenmad i afslappende og rolige omgivelser. I vil blive ladet op med ny energi og få styrket parforholdet med dette romantiske hotelophold på Bernstorff Slot. Det gælder om at vise hinanden, at I investerer i parforholdet, uanset om det er et romantisk ophold på et slot, en kro eller et lille hotel.

traversify-lite