På Bed & Breakfast i England

En rejse til England fuldendes, hvis man prøver at overnatte på et af de tusindvis af bed & breakfast steder, som findes rundt omkring i hele det vidtstrakte ørige, som udgør det forenede kongerige.

Fænomenet bed & breakfast findes i alle lande, men det var englænderne, der raffinerede det og gjorde det til et kunststykke. Har man prøvet at rejse gennem det engelske landlige landskab og benytte sig af bed & breakfast overnatninger i de små landsbyer eller på ensomt beliggende gårde, så har man fået en oplevelse for livet.

Noget af det, der gør en engelsk bed & breakfast til en oplevelse, er den traditionelle engelske morgenmad, som de fleste af disse overnatningssteder byder de rejsende på. Der er intet skønnere end at vågne op efter en god nats søvn og så sætte sig til et morgenbord med ristet brød, æg, ristet tomat, pølse og champignons – og måske baked beans, som mange også mener hører sig til, hvis man vil nyde et typisk engelsk morgenmåltid.

I dag er det at finde mere eller mindre privat overnatning ofte et spørgsmål om at bruge AirBnb, men det er også sjovt at bruge de traditionelle engelske guides og finde et overnatningssted, som måske er lidt mere privat og anonymt.

traversify-lite