Få vakt sanserne med et restaurantbesøg i mørke

Dinner in the dark – spise i mørke – er et spændende koncept, som ikke kun kan opleves i udlandet, men også i Danmark. Vil du gerne opleve et anderledes restaurantbesøg, så kan du fx invitere din udkårne til middag i mørke. Det foregår på den måde, at I bestiller lækker mad fra menukortet, før I sætter jer til bord i den helt mørke restaurant, hvor tjenerne, som er synshandicappede, serverer maden for jer.

Særlig madoplevelse og intim stemning
At spise i mørke aktiverer sanserne og skaber en særlig intim stemning imellem jer. Selvom I ikke kan se hinanden, så kan I høre og dufte hinanden, og her er det relevant, at I har husket at børste tænder med sunstargum.com/dk/, så I begge to har frisk ånde, når I sætter jer til bords. I må ikke have mobiltelefoner eller andre gadgets ved bordet, som kan lyse op eller forstyrre, men det giver en helt unik mulighed for at nyde hinandens selskab uden afbrydelser. Madoplevelsen bliver endnu mere intens, når I ikke kan se, hvad I putter i munden, men i stedet kan smage og dufte den, og I vil få talt sammen og grinet undervejs. Man skal altid huske at pleje sit parforhold og forkæle hinanden, så kærligheden styrkes.

Overnatning på skønt hotel
Efter et oplevelsesrigt restaurantbesøg i mørke vil I måske gerne forkæle jer selv med en hotelovernatning, og hvis I fx befinder jer i Aarhus og gerne vil nyde hinandens samvær i lækre omgivelser, så er Hotel Royal et anbefalelsesværdigt sted at tage hen.

Gå i biffen efter middagen
Hvis I er blevet så begejstrede for at opholde jer i mørke, at I gerne vil fortsætte aftenen på denne måde, så kan I vælge at tage en tur i biografen og se en romantisk film eller sjov komedie, der kan fuldende jeres aften og gøre det til et særlig oplevelse.

traversify-lite