Det fornemme hotel i Århus

Hotel Royal – navnet kan jo ikke blive mere fornemt, og hotellet er da også kendt som det flotteste i Århus, og det har tillige en af byens bedste beliggenheder – nemlig midt på Store Torv med udsigt til Domkirken og det idylliske latinerkvarter i baghaven.

Hotel Royal rummer i dag både casino og et stort antal værelser, som regnes til byens bedste værelser, hvis man har brug for en overnatning på hotel. Dertil kommer restauranten Atrium, som også rummer en bar. Bag restauranten står to af Århus’ bedste gastronomer, nemlig dem, der også driver restauranten Gastromé, nemlig William Jørgesen og Søren Jakobsen.

Lige bag hotellet finder man det hyggelige latinerkvarter i Århus, som rummer et hav af spisesteder og cafeer, så der er rigelige muligheder for at komme til bords, også hvis budgettet ikke lige er til Hotel Royals egen restaurant – men mon ikke det er det, hvis man vælger at bo på hotellet, der ikke hører til de billigste i Århus.

Siden åbningen i 1838 har Hotel Royal været vært for et hav af personligheder både fra kulturlivet, royale kredse og toppen af erhvervslivet og den politiske sfære.

traversify-lite