Vil du prøve noget nyt?

Det er skønt at komme ud at spise – og ikke mindst at prøve en ny restaurant! I gode venners selskab smager maden bare bedre, men man kan bestemt også tage ud at spise sammen med sine medarbejdere. Et godt firmarrangement er altid et hit blandt medarbejderne, og det kan sagtens kombineres med andre aktiviteter.

Har man lyst til at prøve et både fedt og anderledes sted at spise, så kan man rette blikket mod Nyhavns Færgekro i København. Her tager flere virksomheder også ud at spise med deres medarbejdere – og maden er helt bestemt i den fine ende. Lokalerne er historiske, og man kan nyde et godt og lækkert måltid. En middag med firmaet er en investering i medarbejderne, som kan gøre dem mere glade i hverdagen. Mange virksomheder har også brug for at foretage andre investeringer i virksomheden, og hvis pengene er små, så er det en oplagt lejlighed til at ansøge om et erhvervslån hos Qred – det tager ikke lang tid at udfylde en ansøgning. Så kan man bruge nogle af virksomhedens andre penge på at tage ud og nyde en god middag.

Efter en veloverstået middag på den dejlige færgekro, kan man bevæge sig ud i nattelivet og se, hvad der rører på sig. Det gælder bare om at tage aftenens åbne og hjertelige stemning med sig.

traversify-lite