Spis på hyggelig kro

Har du spist på alle de gode restauranter i storbyerne rundt omkring i Danmark, så er det måske på tide at tage en tur til provinsen og få en anderledes restaurantoplevelse på en af de mange kroer. Her serveres der lækker og velsmagende mad, ofte med udgangspunkt i gammeldags danske retter.

Traditionel og velsmagende mad

Kroerne ligger som sagt overalt i Danmark, og du kan enten søge på en kro i nærheden af, hvor du bor, eller du kan tage en frisk biltur til den anden ende af landet for at besøge en kro. Blandt de mange skønne krotilbud finder man Aarup Kro på Vestfyn, som nyder stor succes trods corona-krisen. Her kan man vælge mellem velkendte retter som rejecocktail, stjerneskud, jæger snitzel, oksefilet og til dessert citronfromage, varm æblekage m.m. Så er du fan af traditionelle klassiske retter til en overkommelig pris, så kan det bestemt anbefales at besøge Aarup Kro eller andre af de danske kroer.

Skøn beliggenhed

De fleste kroer ligger i nærheden af en landevej, fordi det i gamle dage var kutyme, at man gjorde stop med sin hest og fik sig et måltid mad og en overnatning, inden man red videre. Derfor vil du nemt kunne finde frem til kroerne i dag, når du kommer kørende i bil. Mange kroer ligger i naturområder med skov og mark omkring, eller de ligger tæt ved vandet, og det betyder, at du kan sidde ved dit bord og nyde den flotte udsigt, imens du spiser din mad.

Luksusmad på Falsted Kro

Vil du gerne spise luksusmad, så kan du besøge Falsted Kro ved Helnæs Bugt, som i år fejrer 50 års jubilæum. Kroens jubilæumsmenu byder bl.a. på jomfruhummer, østers, foie gras, stegt vagtel, ostebord og chokoladedessert. Her kan du både nyde maden, kroens charmerende indretning og gå en tur i området før eller efter måltidet.

traversify-lite