De fem mest besynderlige hoteller i verden

Er du vild med at rejse og at opleve spøjse hoteller over hele verdenen? I denne artikel kan du læse om nogle af de mest besynderlige hoteller over hele verden.

Sov i en grotte i Spanien

Du kan sove i en eventyrlig grotte i det sydlige Spanien i Andalusien. Der er tale om hotellet Al Jatib Hotel, som ligger i byen Baza. Det er nok nemmest at flyve til Malaga, som ligger ca. to timers kørsel derfra, og arrangere transport derfra.

Sov i et fyrtårn i Norge

Der er tale om Norges dyreste hotel, men måske er det pengene værd for de eventyrlystne. Litløy Fyrtårn i Vesterålen i Bø ligger i et sandt naturparadis.

Her overnatter du i fyrtårnet, som Ellen Marie købte i 2005. Projektet fokuserer på miljøvenlighed, og du kan også nyde lokal produceret mad. Blandt andet kan du nyde lækre økologiske grøntsager, når du vælger at overnatte i fyrtårnet i Norge.

Overnat i en 1965 Boeing 727

Hotel Costa Verde dækker over et hotel, hvor du kan sove i et renoveret fly. Det er et gæstehus med to værelser og lækkert interiør. Fra flyet er der en spektakulær udsigt såvel til junglen som til havet. Måske vil du blive så vild med udsigten, at du tager et billede, eller fem, og senere kan du indramme det i en flot Ramme 50×70 hjemme i Danmark.

Kan du forestille dig at sove ovenpå salt?

Du kan sove i et sandt palads af salt i Bolivia. Stort set alt i Palacio de Sal er lavet af salt, og dette gælder også sengene i paladset. Der er uden tvivl tale om en unik oplevelse i det enorme hotel, som byder på 30 hotelværelser i et simpelt og stilrent design.

Sov i en bogbiks i Tokyo

Hvis du er vild med bøger, vil du sikkert blive vild med Book and Bed Tokyo. Her er der tale om et vandrehjem, som ligner en gammel butik for bøger. Faktisk er sengepladserne placeret bag hylderne med de mange bøger, og dermed har du kort afstand til læsningen, når du skal i seng.

traversify-lite