Catering boomer

Her i coronatiden har mange restauranter fået øjnene op for, at catering er en meget vigtig del af forretningen. Når man ikke kan få folk ind i restauranterne i det omfang, som man plejer, kan man jo køre maden ud til kunderne i stedet for, og den del af forretningen er vokset for rigtig mange restauranter over hele landet. Hvad enten restauranten ligger idyllisk i skovene ved Frijsenborg, eller midt i storbyens rummel, så har catering og anden form for mad ud af huset fået stadig større betydning.

Sørg for det rigtige materiel

Skal man lave catering, er det nødvendigt, at man har det rigtige udstyr til at bringe maden ud. Er det andet end en pizza, der skal ud i bymidten ved hjælp af et cykelbud, så skal man nok have en varevogn, som er specielt indrettet til at fragte maden ud til kunderne. Det kan man blandt andet få hos udstyrsfirmaet worksystem, som indretter varevogne til alle formål.

Folk er trygge ved catering

Med en løbsk virus, som er sluppet fri blandt folk, er det at bestille maden hjem til sig selv noget, som gør mange mennesker trygge. Derfor vælger de catering – eller måske færdigretter på glas, som også har haft et boom her under coronaen. Vælger man at få maden bragt hjem, skal man ikke ud i overbefolkede supermarkeder, og det er der mange, som er rigtig glade for.

Niveauet af cateringmad er blevet betydeligt højere de senere år. Suppe, steg og is hører mange steder fortiden til, og ind er i stedet rykket tapas, asiatiske buffeter og italiensk køkken, så der er catering for enhver smag.

Vi kan kun anbefale, at alle på et tidspunkt vælger at få maden bragt hjem. Hvad enten man skal holde fest og bespise mange eller blot er nogle få personer, kan der findes en god cateringløsning

traversify-lite